Speler dauphin026 plaatste een bericht op 14/12 17:38 op het MadWin Forum: Wat gebeurt er op MadWin????????. Beantwoord hem op MadWin en ruil met andere spelers

Kraskaart Nirvana
Aantal resterende tickets :1500 / 1500
Win 1 500,00 EUR
Ontdekken
Ontdek Voetbalduel
Football Duel
Ontdekken
Ticket à Gratter Sunset Diamond
Aantal resterende tickets :1000 / 1000
Win 2 000,00 EUR
Ontdekken
Ontdek Fiesta Pinata
Fiesta Pinata
Magalie is terug voor een verborgen vaardigheidsspel
Ontdekken
Ontdek Catch A Prize Jackpot
Catch A Prize Jackpot spel
Win
Ontdekken

onderwerp:  Wat gebeurt er op MadWin????????
webmaster
1629 
21/12/2009 14:53:07

Hallo 🙋 Een

verduidelijking met betrekking tot deze wijzigingen in de toeschrijvingen van MadPoints, velen van u hebben gereageerd, wat we natuurlijk begrijpen!

Wanneer we je een nieuw spel ter beschikking stellen, doen we uiteraard veel tests om de toe te kennen MadPoints te berekenen. Maar, natuurlijk, niets kan de tienduizenden spellen die door jou gespeeld worden vervangen vanaf de dag dat je ze online zet!

De realiteit dwingt ons er dus toe om soms het evenwicht te herstellen, zowel naar boven (wat vreemd genoeg niemand ooit meldt!) als naar beneden.

Waarom? Waarom? Omdat het een noodzaak is om u de duurzaamheid van MadWin te garanderen, cadeaus in de winkel..... etc

. Al bijna 10 jaar dat MadWin bestaat, kunt u met ons spelen in vertrouwen, omdat we ervoor zorgen dat we ons evenwicht niet in gevaar brengen. In de afgelopen 10 jaar heb je tientallen gaming sites "voorbij zien gaan", die je zeer aantrekkelijke prijzen beloofden, om vervolgens te verdwijnen en hun verlaten spelers achter te laten met een voorraad punten die ze nooit hebben kunnen gebruiken!

Op MadWin weet je zeker dat we er over maanden, jaren nog steeds zullen zijn en dat je er altijd je MadPoints kunt uitgeven wanneer je maar wilt.

En het werkt omdat we de moed hebben om deze onaangename stap te doen van, soms, het verlagen van scores op sommige van onze spellen waar je "beter" bent dan we dachten (goed gedaan voor jou!).

Ja, er is moed voor nodig om onze spelers een beetje te "pissen", maar geloof me, het is de enige eerlijke manier om de duurzaamheid van je spellen, je MadPoints en dus je winsten te garanderen!

Ik erken echter dat we u hierover beter kunnen informeren..... dus we zullen proberen het de volgende keer beter te doen!

Goede spelletjes!

Het web'.

dauphin026
23 
14/12/2009 17:38:57

Net als een paar dagen geleden is hier een nieuwe ongepaste wijziging.
Inderdaad, op het nieuwe spel "un café l'addition" is het aantal toegekende punten net gewijzigd zonder enige andere vorm van proef.
Gisteren kreeg je voor een totaal van 1000 spelpunten 60 MadWin punten bijgeschreven, vandaag krijg je slechts 40 punten.
Dus zijn we van 6% naar 4% gegaan.
Kortom, ik vraag me af wie bij MadWin de voorstudie doet voor de lancering van een nieuw spel.
Als de Webmaster zijn kerstbonus of zijn 13e maand met een suikerlaag bedekt, ben ik het ermee eens.



DreamCentury logo
Gratis spelletjes zonder verplichting, gratis spelletjes en geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden