Speler lalili59 plaatste een bericht op 08/02 17:29 op het MadWin Forum: webmaster. Beantwoord hem op MadWin en ruil met andere spelers

Bon Filon Scratch Ticket
Aantal resterende tickets :3500 / 3500
Win 200,00 EUR
Ontdekken
Kras Ticket Tutti Frutti
Aantal resterende tickets :3179 / 9600
Win 100,00 EUR
Ontdekken
Bon Filon Scratch Ticket
Aantal resterende tickets :1620 / 3500
Win 200,00 EUR
Ontdekken
Kraskaart Mojito
Aantal resterende tickets :2100 / 3500
Win 2 000,00 EUR
Ontdekken
Ontdek Catch A Prize Jackpot
Catch A Prize Jackpot spel
Win Een elegante Fossil Georgia-klok
Ontdekken

onderwerp:  webmaster
webmaster
1629 
10/02/2010 10:37:56

Om slechts op bepaalde punten te antwoorden:

- Push Panic 2 verdween omdat het een heel oud spel was, het werd bijna niet meer gespeeld, en het was dan ook logisch dat het moest wijken voor een nieuw spel!
- Chaudron Express, dat een nieuw spel was, beviel je helemaal niet, het was erg weinig gespeeld, het is een mislukking voor ons en het was nodig om het snel te vervangen!

Zoals altijd wanneer een spel verdwijnt, zijn de "fans" teleurgesteld, we begrijpen het natuurlijk, maar het is zo........

Tot slot wil ik erop wijzen dat er binnenkort nieuwe cadeaus aan de Tombolas

Le Web Showcases zullen worden toegevoegd.

chevalier3000
59 
09/02/2010 22:02:29

Het is waar dat sommige spellen zijn toegenomen, zoals jetlag of waanzinnige cursus. Gelukkig betaalden ze echt weinig. Er was een kleine aanpassing voor Mafia Poker.

Aan de andere kant zijn er veel slechte punten:
- Verdwijnen van push paniek 2 en Cauldron express: 2 spellen die meer dan 100pt per spel kunnen brengen.
- Grote daling in punt voor de rex tuin, in het begin was het ongeveer 100pt per spel, na daling tot 70, dan steeg tot 140 en nu zijn we op 59.
- Verhoging van het aantal dagen dat nodig is voor het verkrijgen van geschenken uit het verlotingsscherm (sommige geschenken die dagelijks worden uitgedeeld zijn 2 dagen, geschenken op 2 dagen zijn 3 dagen en die op 7 dagen zijn nu 10 dagen).
- Er is ook een pure en eenvoudige verdwijning van bepaalde geschenken in dit venster (of is het gewoon tijdelijk? Maar er is nog steeds minder geschenk voor hen enige tijd geleden), er is slechts één DVD in plaats van 2, de 2 DVD's van het premium deel zijn verdwenen.
- Zuivere en eenvoudige verdwijning van het Tombola
venster - Zuivere en eenvoudige verdwijning van de Diablo lotto

Ik heb ook de indruk dat de punten die je verdient met credits (in normale spellen) ook zijn verminderd. Tenminste op CadoVillage voor chaudon express (en ik ben vrij zeker voor Castor X-Trem).

Ik denk dat VIP-spellen iets meer dan 50-60pt per spel hadden moeten betalen, maar goed.

Ik ben een beetje teleurgesteld, maar ondanks dit alles denk ik dat MadWin een seriële site is die veel mogelijkheden biedt om zelfs zonder betaling te verdienen. Er zijn de tikkende vensters die ik nooit elders heb gezien. Geschenken hebben altijd dezelfde waarde in madpoint (geen aanpassing, gelukkig). En de mega-uitdaging waar je gemakkelijk 5000pt per week kunt winnen is een leuke bonus.

Het is beter voor de site om de diensten een beetje in te krimpen dan om zonder waarschuwing te verdwijnen. Alle bestelde of gewonnen geschenken worden geleverd. Aan de andere kant wordt de termijn van een week niet altijd gerespecteerd, maar we kunnen hem verontschuldigen.
Het goedkoopste cadeau (de briefopener voor 36'300pt) kan gewonnen worden in minder dan 3 weken na de registratie van een nieuwe speler, weinig sites kunnen dit claimen.

Trouwens, een snelle vraag: waarom is er geen forum voor dorps- en QuoVerbis? Op zijn minst moet op deze sites de knop "forum" aangemaakt worden.

webmaster
1629 
08/02/2010 19:04:22

Hallo 🙋 Ik had niet het gevoel dat ik

een droog antwoord maakte, maar eerder een eerlijk, nuchter antwoord en bovendien heb je alle recht om het te zeggen, het bewijs.... je hebt het gedaan! 😉 u

die ons al enkele jaren volgt, u kent waarschijnlijk ook het aantal sites die evalueren en vervolgens verdwijnen, die cadeauwinkels maken die uiteindelijk in verloting veranderen..... etc. Het
is altijd gemakkelijk om beloften te doen, maar u moet ze op de lange termijn kunnen nakomen!

Ons doel is eenvoudig:
- om de duurzaamheid van MadWin te garanderen: we vieren dit jaar ons 10-jarig bestaan en we zijn van plan om over 10 jaar weer hier te zijn. Dit is een belangrijke vraag voor onze spelers: je kunt met ons spelen, MadPoints verzamelen, wetende dat MadWin niet van de ene op de andere dag zal verdwijnen.
- het systeem van directe omzetting van je MadPoints in geschenken garanderen, zodat je altijd de garantie hebt dat je MadPoints op een bepaalde manier overeenkomen met een geschenk dat je op elk moment kunt aanvragen en thuis kunt ontvangen.

...... Dit alles vereist een noodzaak: het behoud van het evenwicht van de site. En als spellen te "gul" zijn, omdat je beter bent dan we dachten, nou ja, dan hebben we de eerlijkheid om te doen wat er gedaan moet worden: het evenwicht herstellen!

Geloof me, ook al begrijp ik dat dit je soms kan teleurstellen, het is de meest eerlijke manier om verder te gaan en de beste zekerheid voor je om je Madpoints te "kapitaliseren" en in te ruilen voor geschenken!

In mijn vorige uitleg had ik al bekend dat we u beter konden informeren, dat is waar. Maar aangezien het proces, zoals ik u heb verteld, gedeeltelijk geautomatiseerd is, ben ik me er niet noodzakelijkerwijs van bewust en het is iets dat regelmatig gebeurt!
En nogmaals: er zijn spellen die "naar beneden" worden herzien, maar ook andere die "naar boven" zijn, het is het principe van evenwicht. Het gaat er niet zozeer om dat je minder verdient, maar veeleer om te voorkomen dat een spel "fout gaat" en dat we alleen problemen krijgen!

Goede spelletjes!
Het web'.

lalili59
1667 
08/02/2010 17:29:41

Ik begrijp niet hoe je heel droog antwoord en we wisten al dat de scores waren verlaagd, maar uw manier van werken is niet geweldig en we hebben het recht om u te vertellen, als we complimenteren MadWin alles is prima, maar als het gaat om het maken van een claim is het iets anders, als alle ontevreden MadWin spelers waren te manisfest zelf de beheerders misschien hun manier van het berekenen van de punten te herzien, het is al een paar jaar dat ik heb gespeeld en ik heb het gevoel dat we niet krijgen een geschenk;;;;;;;;;;;



DreamCentury logo
Gratis spelletjes zonder verplichting, gratis spelletjes en geschenken

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rechten voorbehouden